Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Mahir ÜLGÜ ve TÜRKSAT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil YEŞİLÇİMEN’in Hastanemizi Ziyareti Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2018

Sağlık Bakanlığı Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Mahir ÜLGÜ, TÜRKSAT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil YEŞİLÇİMEN ve Siber Güvenlik Yönetim Direktörü Mehmet Ali ORTAYATIRTMACI, 21 Haziran 2018 tarihinde Hastane Başhekimimiz Prof.Dr. Nilüfer Kutay ORDU GÖKKAYA’yı makamında ziyaret etti.

Başhekimimiz Prof. Dr. Nilüfer Kutay ORDU GÖKKAYA ve hastane  idarecilerimiz ile birlikte Sağlık Bilgi Sistemleri Genel Müdürü Dr. Mustafa Mahir ÜLGÜ ve TÜRKSAT Genel Müdür Yardımcısı Dr. Halil YEŞİLÇİMEN ve Siber Güvenlik Yönetim Direktörü Mehmet Ali ORTAYATIRTMACI, hastanemizde tedavi gören Gazi, İç Güvenlik Yaralılarımız ve ailelerini tedavi gördükleri yataklı servislerde ziyaret ederek, kendilerine geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Meşguliyet Tedavisi ve Mesleki Rehabilitasyon biriminde çeşitli iş uğraşı atölyelerinde tedavilerine devam eden hastaları ziyaret ederek, atölye çalışmaları hakkında bilgi alan konuklarımıza anı objesi hediye edildi.

• 0 (2).JPG
  • 0 (11).JPG