Hareket Analiz Laboratuvarı Özellikli Hizmet Ünitesi Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2018

Hareket Analiz Laboratuvarı Özellikli Hizmet Ünitesi

HAREKET ANALİZ LABORATUVARI

Türkiye’de ilk defa hastanemizde kurulan Hareket Analiz Laboratuarı; hastanın yürüyüş kusurlarının ve yürüme ile ilgili problemlerin saptanmasında,  herhangi bir tıbbi müdahale ya da cihaz kullanım kararından önce yapılan değerlendirmelerde ve hastaya uygun tedaviye karar vermede kullanılmaktadır. Yürüyüş bozukluğu olan hastalara  yansıtıcı takılarak, kızılötesi ve harekete duyarlı  kameralarla, üç boyutlu yürüyüş analizi çıkarılmaktadır. Ayak taban basınç ölçümü, bilgisayarlı pedografi ve bilgisayarlı gluteal bölge basınç ölçümlerinin de yapıldığı laboratuarımız, Hastanemizin  özellikli hizmetleri içinde yerini almıştır.

• DSC_4231.JPG
  • DSC_4235.JPG