19 Eylül Gaziler Gününü Kutladık Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2018

19 Eylül Gaziler Gününü Kutladık

Gazilerimiz ve aileleri ile personelimizin hazır bulunduğu, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’e Gazilik unvanının verilişinin 97’nci yıldönümü dolayısıyla Hastanemizde düzenlenen 19 Eylül Gaziler Günü etkinliğine; Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Cevdet ERDÖL, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa GEREK, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel KOCAMAN, ATO Başkanı Sayın Gürsel BARAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara İl Sağlık Müdürü       Prof. Dr. Özkan ÜNAL ile Sağlık Bakanlığını, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Genel Müdürlüğünü temsilen pek çok kıymetli konuk katılımlarıyla bizleri onurlandırdı.

Seymenler gösterisi eşliğinde gerçekleşen kahvaltı programımızda,  Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Cevdet ERDÖL, ATO Başkanı Sayın Gürsel BARAN, Başhekimimiz Prof. Dr. Nilüfer Kutay ORDU GÖKKAYA ve Gazilerimiz adına Gazi Ütğm. Özgür OCAK günün anlam ve önemini belirten konuşmalarında Gazilerimize millet olarak minnettar olduğumuzu, onlar için ne yapılsa yetersiz kalınacağını dile getirdiler. Katkılarıyla bize destek olan saygıdeğer konuklarımıza günün anısına Gazilerimizin el emeği, göz nuru ebru pano takdim edildi. Gazilerimiz ve misafirlerimizin yoğun ilgi gösterdiği etkinliğimiz, Jandarma Bandosu konseriyle devam etti. Gazilerimiz, Bandonun çaldığı parçalarla keyifli ve coşku dolu vakit geçirdiler. Gazilerimize, etkinliğimize katılan misafirlerimizin eşliğinde,  bu özel günün anısına Ankara Ticaret Odası’nın hediyesi olan eşofman takım verildi.

• 0 (23).JPG
  • 0 (24).JPG
  • 0 (25).JPG
  • 0 (3).JPG
  • 0 (32).JPG
  • 0 (33).JPG
  • 0 (34).JPG
  • 0 (37).JPG
  • 0 (38).JPG
  • 0 (44).JPG
  • 0 (47).JPG
  • 0 (52).JPG
  • 0 (53).JPG
  • 0 (61).JPG
  • 0 (62).JPG
  • 0 (64).JPG
  • 0 (75).JPG
  • 0 (90).JPG
  • 0 (91).JPG
  • 0 (96).JPG

Başhekimimiz Prof.Dr. Nilüfer Kutay ORDU GÖKKAYA Bakımevi'ni ve Hastane Otelini ziyaret ederek, burada kalan Gazilerimizin Gaziler Gününü kutladı.

• 0 (10).jpeg
  • 0 (11).jpeg