Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Gazilerimizi Ziyaret Etti. Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2018

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Gazilerimizi Ziyaret Etti.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU ile birlikte 05 Temmuz 2017 tarihinde Hastanemizde tedavi gören 15 Temmuz Gazisi Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut ASLAN ve İç Güvenlik yaralıları ile Gazilerimizi ziyaret etti. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet ERDÖL, Hastane Yöneticisi Prof.Dr.Nilüfer Kutay ORDU GÖKKAYA ve hastane yönetimimiz ziyarette hazır bulundu.

Sayın Cumhurbaşkanımız Gazilerimizle sohbet ederek durumları hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanımız daha sonra diğer hastalarımız ve  personelimizi de selamlayarak hastanemizden ayrıldı.

moral 3.JPG

• Cumhurbaşkanı  (111).JPG