Hastanemiz Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Serdar KESİKBURUN, Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Teşvik Ödeneği Araştırma-Proje ve Puan Sıralamasına Göre Araştırma Dalında Birinciliğe Layık Görüldü.
09 Kasım 2020

Hastanemiz öğretim üyelerinden Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimi Doç. Dr. Serdar KESİKBURUN, Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2019-2020 eğitim öğretim yılı akademik teşvik ödeneği araştırma-proje ve puan sıralamasına göre araştırma dalında  birinciliğe layık görüldü. 06 Kasım 2020 tarihinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Külliyesi'nde düzenlenen törende, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Cevdet Erdöl tarafından  ödülü kendisine takdim edildi.

Doç. Dr. Serdar KESİKBURUN hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.