SBÜ Tıp Fak. Eğitim Programı Kapsamında Ankara Şehir Hastanesi FTR Hastanesi Eğt. ve İd. Sor. Prof. Dr. Sn. Neşe ÖZGİRGİN Tarafından “Rehabilitasyonda Ekip Yaklaşımı-Disiplinler Arası İletişim-Klinik Liderlik” Konulu Sunum Gerçekleştirildi.
12 Ocak 2021

SBÜ Tıp Fakültesi Eğitim Programı kapsamında, Ankara Şehir Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Sayın Neşe ÖZGİRGİN tarafından  “Rehabilitasyonda Ekip Yaklaşımı-Disiplinler Arası İletişim-Klinik Liderlik”  konulu sunum, Başhekimimiz Doç. Dr. Sayın Engin KOYUNCU, Ankara Şehir Hastanesi FTR Hastanesi Başhekim Prof. Dr. Sayın Evren YAŞAR,  idarecilerimiz, Hastanemiz FTR Uzman Hekimleri ile Asistan Doktorlarımızın, fizyoterapistlerimizin ve hemşirelerimizin katılımlarıyla, 26 Kasım 2020 tarihinde Hastanemizde gerçekleştirildi. Sayın ÖZGİRGİN’e katkıları anısına Başhekimimiz tarafından Ebru çalışması hediye edildi.

• PROF.DR.N.ÖZGİRGİN-REH.EKİP YAKLAŞIMI (6).JPG
  • PROF.DR.N.ÖZGİRGİN-REH.EKİP YAKLAŞIMI (5).JPG