Profesörlük ve Doçentlik Unvanı Kazanan Prof. Dr. Sn. Ümüt GÜZELKÜÇÜK ve Doç. Dr. Sn. Özlem KÖROĞLU İçin Tebrik Töreni Yapıldı.
12 Nisan 2021

Akademik ve bilimsel başarı göstererek görevlerinde yükselen,  profesörlük ve doçentlik unvanı kazanan Hastanemiz FTR Uzmanlarından  Prof. Dr. Sn. Ümüt GÜZELKÜÇÜK ile Doç. Dr. Sn. Özlem KÖROĞLU için Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sn. Engin KOYUNCU ve öğretim üyeleri; Prof.Dr. Sn. A. Kenan TAN, Prof. Dr. Sn. Bilge YILMAZ, Prof. Dr. Sn. Koray AYDEMİR, Prof. Dr. Sn. Kurtuluş KÖKLÜ ve Doç. Dr. Sn. Serdar KESİKBURUN’un katılımlarıyla, 12 Nisan 2021 tarihinde tebrik töreni yapıldı.

Prof. Dr. Sn. Ümüt GÜZELKÜÇÜK ve Doç. Dr. Sn. Özlem KÖROĞLU’nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

• EĞİTİM GÖREVLİLERİMİZİN AKEDEMİK UNVAN YÜKSELME TÖRENİ (2).JPG
  • EĞİTİM GÖREVLİLERİMİZİN AKEDEMİK UNVAN YÜKSELME TÖRENİ (3).JPG