Gazilerimizin ve Hastalarımızın Güvenliği ve Konforu İçin Kamera Sistemleri ile Hasta Başı Televizyonlar ve Telefonları Yenilendi.
29 Eylül 2023

Hastanemiz bünyesinde başta Gazilerimiz, hastalarımız ve personelimizin güvenliğini sağlamak amacıyla kullanılan güvenlik kameraları, yüksek çözünürlüklü dijital kayıt ve kamera sistemleri ile değiştirilmiş olup yenilenmiştir. Yine Gazilerimizin ve hastalarımızın gün içerisinde moral ve motivasyonlarına katkı sağlayan ve hastanede geçirdikleri zamanın kalitesini yükseltmek için gerçekleştirilen televizyon yayınının iyileştirilmesi amacıyla hasta başı televizyonlarımız ve telefonlarımız yenilenmiştir. Hastalarımızın güvenliği gözetildiği için düşük volt güç kaynağı ile çalışan televizyonlar, hastanemiz için özel üretilmiştir.

• HASTA BAŞI TV.JPG
  • HASTA BAŞI TV (5).JPG