TEKNOPOL İSTANBUL ve Teknopolis TTO (Teknoloji Transfer Ofisi) Ekibi Hastanemizi Ziyaret Etti.
12 Ekim 2023

TEKNOPOL İSTANBUL ve Teknopolis TTO ekibi 11 Ekim 2023 tarihinde Hastanemizi ziyaret etti. Ekip, hekimlerimiz için TEKNOPOL İSTANBUL ve Teknopolis TTO tanıtım sunumlarını gerçekleştirdi. Toplantıda, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş.’nin proje yürütücüsü ve USHAŞ Uluslararası Sağlık Hizmetleri A.Ş. /USHAŞ International Health Services Inc.’in proje ortağı olduğu Ar-Ge projesi International Health Education Learning Platform (I-HELP) projesi hakkında bilgilendirme yapılarak katılımcıların soruları yanıtlandı. Hastanemizin tıbbi birimlerini de ziyaret eden Teknopolis TTO  ekibi, yürütülen hizmetler hakkında bilgi aldı.

• TEKNOPOL ZİYARET (7).jpg
  • TEKNOPOL ZİYARET (1).jpg