Gazilerimizle “Nefes Yer Eksi İki” Filmini İzledik
25 Ocak 2024

Hastanemiz Sakarya Salonunda 24 Ocak 2024 tarihinde, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Sayın Ali Niyazi KURTCEBE, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Gaziler ve Şehit Yakınları Genel Müdürü Sayın Muharrem KURT, MSB Sağlık Daire Başkanı Tbp. Alb. Sayın Metin ÖZTÜRK,   Jandarma Personel İşlem Daire Başkanı J. Per. Alb. Sayın İbrahim ERARSLAN,  Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Asım BULAT, MSB Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gaziler Sosyal Rehabilitasyon Merkez Müdürü Sağ Alb. Sayın Nilgün AKMAN ile filmin senaristi Sayın Hakan EVRENSEL,  yönetmeni Ozan UZUNOĞLU, oyuncuları Yasin ÇAM ile Şahin KENDİRCİ ve  Hastanemizde tedavi gören Gazi ve İç Güvenlik Yaralılarımızın katılımlarıyla, iki bin metre yükseklikteki bir karakolda geçen ve bölgede görev yapmış gerçek kahramanlardan izler taşıyan, her ne pahasına olursa olsun vatanın bölünmez bütünlüğü uğruna fedakarca mücadele eden onurlu Mehmetçiklerin hikayesini anlatan “Nefes: Yer Eksi İki” filminin gösterimi gerçekleştirildi. Basına açık olan etkinliğimiz, kokteyl ile başladı. Senarist Hakan EVRENSEL’in filmin hikayesini dile getirdiği ve Başhekimimiz Prof. Dr. Sayın Engin KOYUNCU’nun teşekkür konuşmalarının ardından film ekibine günün anısına Hastanemiz Mesleki Rehabilitasyon Ünitesinde yapılmış filografi ve ebru çalışmaları hediye edildi. Gösterim etkinliğimiz Gazilerimizin ve misafirlerimizin birlikte hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

• Film Gösterimi