Hastanemizde Tedavi Gören Gazi ve İç Güvenlik Yaralılarımız Polis Müzesini Gezdi.
06 Mart 2024

Hastanemizde tedavi gören ve Gazi ve İç Güvenlik Yaralılarımız ile MSB Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gaziler Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Bakımevinde kalan Gazilerimiz, 5 Mart 2024 tarihinde Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal İşler ve Sağlık Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Asım BULAT’ın ve Gazi Polislerimizin ev sahipliğinde Polis Müzesi’ni ziyaret ederek, Polis Evi’nde öğle yemeğinde ağırlandı.

Gazilerimiz ve Hastane İdarecilerimiz büyük bir beğeni ile gezdikleri müzede; Türk Polis Teşkilatının tarihini, kültürünü kuruluşundan günümüze geçirdiği safhalarını, tarihi süreçteki gelişimini, değişimini gözler önüne seren tarihi kıyafetler, polis tarihi kronolojisi görselleri, Osmanlı karakol maketleri, Kahraman Şehit ve Gazi Polislerimizin eşyaları ile silahlar ve tarihi araçları görme fırsatı buldular. Başhekimimiz Prof. Dr. Sn. Engin KOYUNCU’nun katılımlarıyla Polis Evi’nde gerçekleşen öğle yemeğinde konuşma yapan Daire Başkanı Sayın Asım BULAT Gazilerimizi ağırlamaktan duydukları gurur ve mutluluğu dile getirdi.  Başhekimimiz günün anısına Sayın BULAT’a hastanemiz Mesleki Rehabilitasyon Ünitesinde yapılmış olan Ebru çalışması hediye etti.

• POLİS MÜZESİ ZİYARET