Hastanemizde "6 Mart Dünya Lenfödem Farkındalık Günü" Etkinliği Düzenledik
06 Mart 2024

Hastanemiz Lenfödem Polikliniği ve Rehabilitasyon Ünitesinde tedavi hizmeti alan hastalarımız ile hekimlerimizin ve personelimizin katılımlarıyla gerçekleştirilen “6 Mart Dünya Lenfödem Farkındalık Günü” etkinliği Başhekimimiz Prof. Dr. Sn. Engin KOYUNCU’nun açılış konuşması ile başladı.

Programda Uzm. Dr. Sn. Sinem UYAR KÖYLÜ’nün “Lenfödem Nedir? Nasıl Tanı Konur?”, Doç. Dr. Sn. Sibel MANDIROĞLU’nun “Lenfödemde Cilt Bakımı ve Hasta Eğitimi”, Uzm. Dr. Sn. Sefa GÜMRÜK ASLAN’ın “Lenfödemde Tedavi Prensipleri” ile Fzt. Sn. Burçin HAYDAROĞLU’nun  “Lenfödemde Egzersiz Tedavisi” konulu sunumları yer aldı.

• LENFÖDEM

Hastalarımızdan Sayın Nurcan KAFALI’nın lenfödem tedavi sürecini ve tecrübelerini paylaştığı konuşmasının ardından kıymetli hekimlerimiz Uzm. Dr. Sn. Selvinaz KIZILIRMAK ve Asst. Dr. Sn. Yunus Emre BİLDİK dinletileri ile etkinliğimize renk kattılar. Faaliyetimiz  hastalarımızın sohbet etme imkanı bulduğu kokteyl ile sona erdi.

• LENFÖDEM