Hastanemizde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Düzenlendi.
18 Mart 2024

Hastanemizde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü münasebetiyle düzenlenen tören programı, 18 Mart 2024 tarihinde Gazilerimizin, Başhekimimiz ve hastane yöneticilerimizin, MSB Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gaziler Sosyal Rehabilitasyon Merkezi yönetici ve personelleri  ile çalışanlarımızın ve hastalarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Törenimiz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Aziz Şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.  Başhekim Prof. Dr. Sn. Engin KOYUNCU ve MSB Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gaziler Sosyal Rehabilitasyon Merkez Md. Sağ. Alb. Sn. Nilgün AKMAN’ın konuşmalarının ardından, “Çanakkale 1915” kısa filmi  izlendi.

Kahraman Gazimiz Sn. Recep YAVUZ, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Anısına hastanemiz için yaptığı filografi çalışmasını Başhekimimiz Prof. Dr. Sn. Engin KOYUNCU’ya takdim etti.

Millî Savunma Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Bilkent Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin gösterisi ve P. Er Sn. Hüseyin DEMİR tarafından “Çanakkale Geçilmez” isimli şiirin okunması ile devam eden etkinliğimiz, Gaziler Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde vatani görevlerini yapan Mehmetçiklerimizin “Vatan Marşı”nı seslendirmesi ile sona erdi.

• 18 MART TÖRENİ