TSK Elele Vakfı Tarafından Gazilerimizin Kullanımına Sunulmak Üzere Sensörlü Kapı İle Havalı ve Antibakteriyel Yatak Bağışı Yapıldı
21 Mayıs 2021

TSK Elele Vakfı tarafından Hastanemizde tedavi gören Gazilerimizin kullanımına sunulmak üzere 26 Şubat 2021 tarihinde 10 adet akülü tekerlekli sandalye bağışı yapıldı. Yine 9 Nisan 2021 tarihinde Gazilerimizin tedavi süreçlerini daha rahat ve konforlu geçirebilmelerini sağlamak amacıyla tedavi gördükleri klinikteki ve diş polikliniğindeki 7 adet sürgülü kapı, sensörlü kapı sistemi ile değiştirilmiş, tedavi havuzlarının giriş koridoruna 2 adet sensörlü cam kapı takılmıştır. Ayrıca Mayıs ayı içerisinde kliniklerde kullanılmak üzere, 10 adet bası yarası önleyici havalı yatak ile 80 adet antibakteriyel yatak bağışı gerçekleştirilmiştir.

TSK Elele Vakfı’na Hastanemize yaptıkları katkı ve desteklerden dolayı şükranlarımızı sunarız.

• HAVALI YATAK.jpg
  • TSK ELELE VAKFI BAĞIŞ YATAK (2).jpg