Ankara İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Sayın Zülfikar AKELMA Hastanemizi ve Gazilerimizi Ziyaret Etti.
04 Kasım 2021

Ankara İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Sayın Zülfikar AKELMA,  Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğrt. Üyesi Sayın Eyüp SARI ve Etlik Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Doç. Dr. Sayın Ramazan KOCAASLAN,  4 Ekim 2021 tarihinde Hastanemizi ziyaret etti.  Sayın İl Sağlık Müdürümüze, Başhekimimiz Doç Dr. Sayın Engin KOYUNCU tarafından Hastanemizde yürütülen hizmetlerle ilgili brifing verildi.  Brifingin ardından Doç. Dr. Sayın Zülfikar AKELMA, Başhekimimiz ve idarecilerimizin eşliğinde tedavi görmekte olan Gazilerimizi ve İç Güvenlik Yaralılarını ziyaret etti.  Sayın İl Müdürümüz Gazilerimizle sohbet ederek,  kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.  Gazimiz Ali EVLEK tarafından Doç. Dr. Sayın Zülfikar AKELMA’ya ziyaretleri anısına ebru çalışması takdim edildi.

• İL SAĞ.MD. DOÇ.DR.Z.AKELMA ZİYARET (7).JPG
  • İL SAĞ.MD. DOÇ.DR.Z.AKELMA ZİYARET (9).JPG