Hastanemizde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Töreni Düzenlendi.
18 Mart 2022

Hastanemizde Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü töreni,  18 Mart 2022 tarihinde Gazilerimizin, Başhekimimiz ve Hastane Yöneticilerimizin, MSB Askeri Sağlık Hizmetleri Genel Md. Yrd. Hv. Tbp. Tuğg. Durmuş AYDEMİR ve Kamu Hastaneleri Genel Md. Yrd. Uzm. Dr. İlkay GÜLER ile Acil Sağlık Hizmetleri ve Yurt Dışı Sağlık Birimleri Daire Başkanı Mustafa TAŞKIN ileMSB  Ankara Özel Bakım Merkez Müdürlüğü ve Gaziler Sosyal Rehabilitasyon Merkezi personeli, Çankaya Başkent Halk Eğitim Merkezi yönetici ve eğitmenleri ile  hastalarımızın ve personelimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Tören, aziz şehitlerimiz anısına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başladı.  Başhekimimiz Doç. Dr. Engin KOYUNCU’nun günün anlam ve önemine değinen konuşmasının ardından, “Çanakkale 1915” kısa filmi izlendi.

• 18 MART ANMA TÖRENİ (1).JPG
  • 18 MART ANMA TÖRENİ (2).JPG
  • 18 MART ANMA TÖRENİ (3).JPG
  • 18 MART ANMA TÖRENİ (4).JPG
  • 18 MART ANMA TÖRENİ (5).JPG

Anma etkinliğimiz, Başkent Halk Eğitim Eğitmenlerini ve Hastane  Personelimizin  kahramanlık türkülerinin yer aldığı Türk Halk Müziği konseri ve Halk Eğitim Halk Müziği Eğitmeni Salih ACAR’ın mini konserinin ardından harmandalı gösterisi ve Folklor Eğitmeni Sidar ELÇİ'nin solo gösterisi ile sona erdi.

Başhekimimiz Doç. Dr. Engin KOYUNCU ve Gazi J. Bnb. Eser Levent SEVİMLİ tarafından, törenimize  konser ve halk oyunları gösterisi ile katkı sağlayan  Çankaya Başkent Halk Eğitim Merkezi Müdürü Serdar Mecit ÖZDER’e ve eğitmenlerimize günün  anısına ebru tablo ve teşekkür belgesi takdim edildi.

• 18 MART ANMA TÖRENİ (6).JPG
  • 18 MART ANMA TÖRENİ (7).JPG