TFTR Uzman Hekimleri Derneği’nin Aylık Bilimsel Toplantısı Hastanemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.
28 Ekim 2022

Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimleri Derneği’nin  ‘‘Omurga Patolojilerinde Manuel Tedavinin Yeri” konulu aylık bilimsel toplantısı, hastanemiz ev sahipliğinde birçok hastaneden fiziksel tıp ve rehabilitasyon hekiminin katılımlarıyla yüz yüze ve çevirimiçi olarak 26 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşti.

Pandemi nedeniyle uzun bir aradan sonra ilk kez yapılan toplantı, Türkiye Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Uzman Hekimleri Derneği Başkanı Prof. Dr. Müfit AKYÜZ ile Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Engin KOYUNCU’nun açılış konuşmalarıyla başladı. Ardından hastanemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümüt GÜZELKÜÇÜK ‘‘Omurga Patolojilerinde Manuel Tedavinin Yeri” başlıklı sunumunu gerçekleştirdi. Prof. Dr. Bilge YILMAZ’ın oturum başkanlığında gerçekleşen toplantıda, katılımcıların soruları yanıtlanırken, konu tüm boyutlarıyla tartışıldı.

• BİLİMSEL TOPLANTI (3).JPG
  • BİLİMSEL TOPLANTI (2).JPG