TSK Elele Vakfı Tarafından Gazilerimizin Kullanımına Sunulmak Üzere Manuel ve Akülü Sandalye İle Havalı Yatak Bağışı Yapıldı.
03 Kasım 2022

TSK Elele Vakfı Genel Müdürü E. Tümg. Sayın Taci KURUL, 02 Kasım 2022 tarihinde Başhekimimiz Doç. Dr. Sayın Engin KOYUNCU’yu ziyaret etti. Hastanemizin kurucu vakfı olarak, hizmete girdiği tarihten bu yana gerekli her türlü tıbbi cihaz, araç ve malzeme desteği veren TSK Elele Vakfı tarafından Gazilerimizin tedavi süreçlerini daha rahat ve konforlu geçirebilmelerini sağlamak amacıyla bağışlanan akülü sandalye, manuel sandalye ve antidekübit basınç önleyici (havalı yatak) yatak Tümg. Sayın KURUL ve Başhekimimiz tarafından incelendi.

Hastanemizin ihtiyaçlarını karşılamada gösterdikleri hassasiyet ile desteklerini esirgemeyen TSK Elele Vakfı’na şükranlarımızı sunarız.

• TSK ELELE V.GN.MD (3).JPG
  • TSK ELELE V.GN.MD (4).JPG