Hastanemizde “Basınç Yaralanmalarının Önlenmesi ve Bakımı” Konulu Hizmet İçi Eğitim Verildi.
24 Şubat 2023

Hastanemizde görev yapan personelimizin hizmet içi eğitiminin desteklenmesi, hasta bakım kalitesinin artırılması ve Hastanemiz ile Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı fakülteler arasındaki bilimsel (eğitim, bilimsel araştırma, AR-GE faaliyetleri) işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla eğitimler planlanmıştır.

Bu kapsamda “Basınç Yaralanmalarının Önlenmesi ve Bakımı” konulu konferans 20 Şubat 2023 tarihinde hastanemizin Sakarya Salon’unda gerçekleştirildi. SBÜ Gülhane Hemşirelik Yüksekokulu Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hatice AYHAN tarafından yapılan sunuma hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sn. Hafize YILDIZ ve personelimiz katıldı.

• Basınç Yaralanmaları (6).JPG
  • Basınç Yaralanmaları (5).JPG