Hastanemizde “Sosyal Hizmet ve Kişilerarası İletişim” Konulu Hizmet İçi Eğitim Verildi.
24 Şubat 2023

Hastanemizde görev yapan personelimizin hizmet içi eğitiminin desteklenmesi, hasta bakım kalitesinin artırılması ve Hastanemiz ile Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı fakülteler arasındaki bilimsel (eğitim, bilimsel araştırma, AR-GE faaliyetleri) işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla eğitimler planlanmıştır.

Bu kapsamda “Sosyal Hizmet ve Kişilerarası İletişim” konulu konferans 22 Şubat 2023 tarihinde hastanemizin Sakarya Salon’unda gerçekleştirildi. SBÜ Gülhane Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ergün HASGÜL tarafından yapılan sunuma hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Sn. Engin KOYUNCU, idarecilerimiz ve personelimiz katıldı.

• Sosyal Hiz. İletişim  (4).JPG
  • Sosyal Hiz. İletişim  (3).JPG