Hastanemizde “Omurilik Yaralanmalı Hastaların Hemşirelik Bakımı” Konulu Hizmet İçi Eğitim Verildi.
06 Nisan 2023

Hastanemizde görev yapan personelimizin hizmet içi eğitiminin desteklenmesi, hasta bakım kalitesinin artırılması ve Hastanemiz ile Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı fakülteler arasındaki bilimsel (eğitim, bilimsel araştırma, AR-GE faaliyetleri) işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla eğitimler planlanmıştır.
Bu kapsamda “Omurilik Yaralanmalı Hastaların Hemşirelik Bakımı” konulu konferans 6 Nisan 2023 tarihinde hastanemizin Sakarya Salon’unda gerçekleştirildi. SBÜ Gülhane Hemşirelik Fakültesi Öğretim Görevlisi Senem DUMAN tarafından yapılan sunuma Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sn. Hafize YILDIZ ve personelimiz katıldı.

• EĞİTİM (5).JPG
  • EĞİTİM (4).JPG