Hastanemizde Düzenlenen İftar Yemeğinde TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü Basketbol ve Okçuluk Takımı Sporcularıyla Buluştuk.
29 Eylül 2023

Başhekimimiz Doç.Dr. Engin KOYUNCU, hastane idarecilerimiz ile spor takımlarının kurulmasında ve önemli başarılara ulaşmasında çok büyük emekleri olan  E. Alb. Prof. Dr. Sayın Kamil YAZICIOĞLU, E. Alb. Tansel YETİK ile Spor Alanları Sorumlusu E. J. Alb. Gazi Bahadır BARTU ile TSK Rehabilitasyon Merkezi Engelliler Spor Kulübü Basketbol ve Okçuluk Takımı Sporcuları 13 Nisan 2022 tarihinde hastanemizde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. MSB Gaziler Sosyal Rehabilitasyon Merkezi Müdürü P.Alb. Kaan AKTOLGA, Gazi Uyum Evi  Merkez Müdürü Tnk.Alb. Vahdettin TAŞDELEN ve Gazi Uyum Evi Spor ve Sosyal Faaliyetler Ks. Amiri Öğrt. Üstğm. Özkan SARI’nın da katıldığı etkinliğimizde,  Başhekimimiz ve  değerli misafirlerimiz  yaptıkları konuşmalarda bir arada olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, sporcularımızı gönülden tebrik edip, başarılarının devamını dilediler.

• Resim24.jpg
  • Resim23.jpg