Doçentlik Unvanı Kazanan Başhekim Yardımcımız Sn. İlkay KARABAY İçin Tebrik Töreni Yapıldı.
29 Eylül 2023

Akademik ve bilimsel başarı gösterip görevinde yükselerek doçentlik unvanı kazanan Hastanemiz Başhekim Yardımcısı ve FTR Uzmanlarından  Doç. Dr. Sn. ilkay KARABAY için Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sn. Engin KOYUNCU, Başhekim Yardımcımız Uzm.Dr. Sn. Sibel MANDIROĞLU ve öğretim üyelerimiz;Prof. Dr. Sn. A. Kenan TAN,  Prof. Dr. Sn. Bilge YILMAZ, Prof. Dr. Sn. Eda GÜRÇAY,  Prof. Dr. Sn. Koray AYDEMİR, Prof. Dr. Sn. Kurtuluş KÖKLÜ, Prof. Dr. Sn. Ümüt GÜZELKÜÇÜK, Doç. Dr. Sn. Serdar KESİKBURUN, Doç. Dr. Sn. Yasin DEMİR ve Doç. Dr. Sn. Tuğba ATAN’ın katılımlarıyla 29 Mart 2022 tarihinde tebrik töreni yapıldı.

Doç. Dr. Sayın İlkay KARABAY’ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.