Hastanemiz Asistan Doktorlarından Dr. Yunus Burak BAYIR ve Dr. Hilal Büşra AYÇİÇEK Uzman Unvanı Almaya Hak Kazandı.
29 Eylül 2023

Akademik ve bilimsel başarı gösterip görevinde yükselen Hastanemiz FTR Asistan Doktorları Dr. Yunus Burak BAYIR ve Dr. Hilal Büşra AYÇİÇEK 21 Mart 2022 tarihinde Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Sn. Engin KOYUNCU, Prof. Dr. Sn. A. Kenan TAN, Prof. Dr. Sn. Eda GÜRÇAY, Prof. Dr. Sn. Kurtuluş KÖKLÜ, Prof. Dr. Sn. Koray AYDEMİR, Prof. Dr. Sn. Ümüt GÜZELKÜÇÜK, Prof.Dr. Sn.Nebahat SEZER, Prof.Dr. Sn. Elif YALÇIN ve Doç. Dr. Sn. Özlem KÖROĞLU’nun jüri üyeliğinde gerçekleştirilen uzmanlık sınavında başarılı olarak uzman unvanı almaya hak kazanmışlardır. Toplantıya, Prof. Dr. Sn. Bilge YILMAZ, Prof. Dr. Sn. Evren YAŞAR ve Doç. Dr. Sn. Serdar KESİKBURUN da katılım sağlamıştır. Uzmanlığını alan doktorlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Hilal Büşra AYÇİÇEK (3).jpeg

Hilal Büşra AYÇİÇEK (1).jpeg