Hastanemiz Başasistanlık Sözlü Mesleki Bilim Sınavı’nda Göstermiş Olduğu Özverili Çalışmaları ve Katkılarından Dolayı Teşekkür Belgesi ile Taltif Edildi.
20 Nisan 2021

1-9 Nisan 2021 tarihleri arasında, hastanemizin de içinde yer aldığı eğitim ve araştırma hastanelerinde gerçekleştirilen T.C. Sağlık Bakanlığı Başasistanlık Sözlü Mesleki Bilim Sınavı etkinliğinde görev almış olan personelimize gayret ve başarılarından dolayı Başhekimimiz Doç. Dr. Engin KOYUNCU tarafından teşekkür belgesi verildi. Başasistanlık Sözlü Mesleki Bilim Sınavı’na ev sahipliği yapan hastanelerin Başhekimlerine ve Başhekimimiz Doç. Dr. Engin KOYUNCU’ya Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet TEKİN tarafından 15 Nisan 2021 tarihinde Sağlık Bakanlığı’nda teşekkür belgesi takdim edildi.

• Sağlık Bakanlığı Sağ. Hiz. Gn. Md. Teşekkür Takdimi.jpg
  • Başhekimimizin Teşekkür Belgesi Takdimi (7).JPG