Hekimlerimiz, Fizyoterapistlerimiz ve Protez-Ortez Teknikerlerimizle Türkiye Protez-Ortez Bilim Derneği Tarafından Düzenlenen XI. Uluslararası Protez Ortez Kongresi’ne Katıldık.
09 Ocak 2024

19 - 21 Ekim 2023 tarihleri arasında Ankara Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde Türkiye Protez-Ortez Bilim Derneği tarafından gerçekleştirilen XI. Uluslararası Protez-Ortez Kongresi’ne Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Sn. Engin KOYUNCU ve Ortopedik Rehabilitasyon Bölümü Sorumlusu Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sn. Koray AYDEMİR ile P.O. Tek. Sn. Yusuf SEYREK oturum başkanı olarak,  Protez- Ortez Yapım ve Uygulama Merkezi çalışanlarımız ise sunum ve bildirileriyle katkı sağladılar. Protez-Ortez alanında çalışan rehabilitasyon ekibini bir araya getirerek, protez-ortez alanında iş birliğini artırmak, profesyoneller arası iletişimi geliştirmek, ortak çalışmaların önünü açabilecek bir ortam sağlamak, protez-ortez üretim kapasitesini ve kalitesini geliştirmek amacıyla yapılan kongrede hastanemiz P.O. Tek. Sn. Mustafa DEMİRAL “Deprem ve Amputasyon; Deneyimlerimiz” konulu panelde konuşmacı, P.O. Tek. Sn. Necati Yücel YILDIZ ise  “Transradial Amputasyonlarda Kişiye Özel Silikon İç Soket Uygulamaları” konulu teknik workshopla, Fzt. Sn. Sevgin YOSMAOĞLU ‘’Yüksek Seviye Bilateral Amputasyonda Rehabilitasyonun Fonksiyonel Etkinliği” konulu olgu sunumu ve Fzt. Sn.  Ceren KUZU ise “Kapsamlı Alt Ekstremite Ampute Soket Anketi’nin Türkçeye Uyarlaması, Geçerlilik ve Güvenirliği” konulu sözel sunumları ile kongrede görev aldılar.

• protez kongre (7).jpg
  • protez kongre (1).jpg