Hastanemizde Tedavi Gören Gazilerimiz, Hastalarımız ve Personelimiz için Anadolu Halk Ozanları Kültür ve Dayanışma Derneği Sanatçıları Moral Konseri Verdi.
21 Mayıs 2024

“Anadolu Halk Ozanları Kültür ve Dayanışma Derneği” (AN-DER) sanatçıları 20 Mayıs 2024 tarihinde Hastanemizde tedavi gören Gazilerimiz, hastalarımız ve personelimiz için moral konseri verdi. AN-DER Gönüllü Üyesi Sn. Filiz Şantaş’ın açılış konuşmasını yaptığı program Sn. Aşık Sinemi’nin şiirleriyle başladı.

konserimiz Sn. Aşık Ormani, Sn. Aşık Dermani, Sn. Aşık Kul Turabi, Sn. Cihad Yaman, Sn. Mecnun Sayılır’ın biribirinden güzel eserleriyle son buldu.

Hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Sn. Mehmet YOLDAŞ ve Kahraman Gazilerimiz tarafından günün anısına sanatçılarımıza Ebru çalışması hediye edildi.

Konserin sonunda hastanemizde tedavi görmekte olan Kıymetli Türk Halk Bilimci ve Türk Halk Müziği sanatçısı Sn. Mehmet Avni ÖZBEK, yaptığı konuşmasında Halk ozanlarının Türk Halk Müziğine ve kültürümüze katkılarından bahsetti.

• Halk Ozanları