8. Tıbbi Rehabilitasyon Kongresi’nde Hastanemiz FTR Uzmanları Sözel Bildiri 2’incilik Ödülü Almaya Hak Kazandı.
16 Kasım 2022

Hastanemiz Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanları; Başhekim Doç. Dr. Engin KOYUNCU ile FTR kliniği eğitim sorumlusu Prof. Dr. A. Kenan TAN, FTR kliniği idari sorumlusu Prof. Dr. Koray AYDEMİR, Prof. Dr. Bilge YILMAZ, Prof. Dr. Eda GÜRÇAY, Doç. Dr. Serdar KESİKBURUN ve Doç. Dr. Yasin DEMİR’in konuşmacı olarak katıldığı 8. Tıbbi Rehabilitasyon Kongresi 9-13 Kasım tarihlerinde düzenlenen kurslar eşliğinde katılımcıları ile buluştu. Bir kısmı hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilen kurslarda hastanemiz FTR Uzmanları; Prof. Dr. Ümüt GÜZELKÜÇÜK, Doç. Dr. Serdar KESİKBURUN, Doç. Dr. Özlem KÖROĞLU, Dr. Öğrt. Üyesi Kutay TEZEL, Uzm. Dr. Elif TEKİN, Uzm. Dr. N. Merve ÖRÜCÜ ATAR ve Uzm. Dr. Sefa GÜMRÜK ASLAN görev aldı.

Hastanemiz doktorlarından Esra ÇELİK KARBANCIOĞLU’nun sunumunu gerçekleştirdiği Doç. Dr. Serdar KESİKBURUN, Doç. Dr. Emre ADIGÜZEL, Prof. Dr. Bilge YILMAZ, Prof. Dr. Evren YAŞAR’ın ‘’Kronik inmeli hastalarda robotik tedavi ile birlikte repetitif transkraniyal manyetik stimülasyonunun ve transkraniyal doğru akım stimülasyonunun üst ekstremite fonksiyonel iyileşmesi üzerine etkisi’’ adlı çalışması 8. Tıbbi Rehabilitasyon Kongresinde sözel bildiri 2’incilik ödülünü kazandı.

• 8. Tıbbi Kongre (3).JPG
  • 8. Tıbbi Kongre (7).JPG