Başhekimimiz Doç. Dr. Engin KOYUNCU’ya HIMSS EMRAM Seviye 6 Ödülü Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ Tarafından Takdim Edildi.
16 Kasım 2022

T.C. Sağlık Bakanlığı ve HIMSS iş birliği ile düzenlenen 2022 HIMSS Eurasia Sağlık Bilişimi Konferansı ve Fuarı, 10-12 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi. Sağlık Bakanlığından üst düzey yönetici ve bürokratlarının katılımıyla gerçekleşen HIMSS Eurasia’22, HIMSS EMRAM validasyonu alan hastanelerin ödül törenine ev sahipliği yaptı. Hastanelerinin dijitalleşmesinde gösterdikleri başarı ile HIMSS EMRAM ve O-EMRAM seviye 6 ve 7 validasyonu almaya hak kazanan hastanelere ödülleri T.C. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcıları Dr. Şuayip BİRİNCİ ve Doç. Dr. Tolga TOLUNAY tarafından takdim edildi. Bu yıl 3 hastaneye seviye 7 ve 32 hastaneye de seviye 6 olmak üzere toplam 35 ödül verildi.

Hastanemiz de, HIMSS Türkiye Yetkili Kuruluşu ekibinin 8 Şubat 2022 tarihindeki HIMSS EMRAM Seviye 6 Değerlendirme sürecini başarı ile tamamlayarak HIMSS Seviye 6 Hastanesi olarak valide edilmişti. HIMSS Eurasia’22 Sağlık Bilişimi Konferansı ve Fuarı’nda HIMSS EMRAM validasyon ödül töreninde hazır bulunan Hastanemiz Başhekimi Doç. Dr. Engin KOYUNCU’ya ödülü, Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ tarafından takdim edildi. Sayın Bakan Yardımcısı, Hastane başhekimlerine seslendiği törende, “Dikkatiniz, emekleriniz, şimdiye kadar kurumlarda gösterdiğiniz fedakarlıklar için teşekkür ediyorum. Alkışı fazlasıyla hak ediyorsunuz. Hele ki pandemi döneminde bu sağlık ordusunun başarılarını sadece biz değil tüm dünya takdir etti” diye konuştu.

Değerlendirme sürecine katkı sağlayan Hastanemiz personeline şükranlarımızı sunarız.

• HIMMS ÖDÜL TÖRENİ (1).jpg
  • HIMMS ÖDÜL TÖRENİ (2).JPG